Jeugdstation

KIDS | GAMES | TOYS | FILMS

Home /
Beste lichtgewicht gamingmuizen voor FPS-gaming
;

Beste lichtgewicht gamingmuizen voor FPS-gaming

Er is een nieuw type gamingmuis op de markt: het ultralichte. Deze lichtgewicht muizen gebruiken honingraatontwerpen en andere maatregelen om waar mogelijk massa te snijden, wat zorgt voor een meer wendbare muis die gemakkelijker te richten is. Na de eerste releases van specialisten als Glorious en Finalmouse, hebben veel grotere merken nu ultralichte muizen gemaakt […]

Er is een nieuw type gamingmuis op de markt: het ultralichte. Deze lichtgewicht muizen gebruiken honingraatontwerpen en andere maatregelen om waar mogelijk massa te snijden, wat zorgt voor een meer wendbare muis die gemakkelijker te richten is. Na de eerste releases van specialisten als Glorious en Finalmouse, hebben veel grotere merken nu ultralichte muizen gemaakt met nieuwe maten, vormen en functies. Sommige van deze muizen zien zelfs af van het gatachtige uiterlijk, met interne aanpassingen om het gewicht te verlagen en een intacte buitenste schil. Na uitgebreide testen van elke ultralichte muis in FPS-games zoals Apex Legends en CSGO, zijn we klaar om onze aanbevelingen te doen. Hier zijn de beste ultralichte gamingmuizen in 2019.

1. Glorious model O

Het Glorious Model O blijft onze keuze voor de beste gamingmuis op de markt, dankzij een slim ontwerp dat een scala aan moderne trends combineert: een gewichtsbesparend honingraatontwerp, een uiterst flexibele “schoenveter” -kabel, een moderne PMW 3360 optische sensor en RGB-verlichting.

2. Cooler Master MM710

De MM710 is een andere sterke optie, met een uniek stompe ontwerp en het lichtste gewicht op een breed verkrijgbare muis – de Finalmouse Ultralight 2 is lichter, maar was slechts voor een beperkte tijd te koop. De lange bult aan de achterzijde van de MM710 maakt het een slimme keuze voor klauwgreepspelers, die op natuurlijke wijze in de onderkant van de palm passen voor extra comfort en controle die niet mogelijk is met een plattere muis. De MM710 bevat geen RGB-verlichting van welke aard dan ook, een zeldzame keuze in 2019 die wel kleine besparingen in gewicht en kosten mogelijk maakt. De korte maar brede afmetingen maken dit een geweldige selectie voor gamers met bijna elke handgrootte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *