Jeugdstation

KIDS | GAMES | TOYS | FILMS

Home /
Scoor met game keys in een handomdraai je favoriete games
;

Scoor met game keys in een handomdraai je favoriete games

De tijd van games kopen in een fysieke winkel is al enige tijd over. Steeds meer mensen kopen via platforms als Steam en Origin hun games vanuit de luie stoel. Het kan echter nog makkelijker, want via Game-key.nl koop je voordelig en snel games voor bijna alle platforms. Met Game-key.nl heb je een overzicht van […]

De tijd van games kopen in een fysieke winkel is al enige tijd over. Steeds meer mensen kopen via platforms als Steam en Origin hun games vanuit de luie stoel. Het kan echter nog makkelijker, want via Game-key.nl koop je voordelig en snel games voor bijna alle platforms.

Met Game-key.nl heb je een overzicht van alle gameplatforms op één website. Het voordeel is dat je ook nog eens voordelig gamecodes kunt kopen hier. Deze zijn veelal via buitenlandse partijen gekocht en hierdoor vaak goedkoper dan wanneer je ze direct bij het betreffende platform koop.

Game-key.nl maakt het kopen van de nieuwste games dus niet alleen makkelijker, maar ook nog eens goedkoper.

Zo werkt het platform

Game-key.nl is een platform waarop je gamekeys kunt kopen voor vrijwel ieder denkbaar platform. De codes worden opgekocht via geverifieerde buitenlandse leveranciers. Alle aangeboden codes zijn 100% veilig, legaal en werkend.

Het enige verschil met partijen als Steam zelf is dat je minder betaalt voor de game. Je ontvangt de code binnen vijf minuten na het uitvoeren van de betaling in je mailinbox. Zo kun je binnen enkele minuten beginnen aan je nieuwe game.

Onder meer voor de volgende gameplatforms worden gamecodes aangeboden op Game-key.nl:

  • Steam
  • Origin
  • Uplay
  • Xbox
  • Battle.net
  • Rockstar Social Club
  • Gog.com

Met dit enorme aanbod heb je alle mogelijk games en ieder platform beschikbaar op één site. Zo kun je met het grootste gemak je favoriete games tegen een voordelige prijs aanschaffen.

3 Topgames uitgelicht voor 2018

Met een enorm aanbod, kan de keuze op Game-key.nl lastig zijn: welke game wil je gaan spelen? Jeugdstation.nl heeft drie topgames voor 2018 uitgelicht die gegarandeerd speelplezier bieden. De genoemde games zijn vanzelfsprekend allemaal aan te schaffen via Game-key.nl.

1. Monter Hunter: World

Monster Hunter is al lange tijd een bekende serie in Azië, maar pas sinds Monster Hunter: World ook een favoriet geworden in het westen.

In de game jaag je op reusachtige en soms angstaanjagende monsters. De game heeft fenomenale graphics en wordt geroemd om haar grote vooruitgang op het gebied van functionaliteiten en game mechanics. Een echte topper en volgens velen één van de allerbeste games van dit jaar.

2. Fortnite

Wat is er niet gezegd over Fortnite? Het is met afstand de populairste game van dit moment. De populaire Battle Royale-speelstijl, waarbij je op een reusachtig speelvlak speelt tot er één winnaar over is, is in Fortnite tot in de puntjes uitgewerkt.

De game heeft de vloer aangeveegd met andere games uit het genre en dagelijks miljoenen spelers. De game is één van de meest succesvolle games ooit en zal dat waarschijnlijk nog wel even blijven. Ben je er laat bij, dan hoef je je geen zorgen te maken. Via Game-key.nl kun je een Fortnite (Deluxe Edition) code kopen, waarbij je direct start met allerlei boeiende extra’s.

3. Far Cry 5

Far Cry is al sinds de eerste uitgave van de game een daverend succes, dat met name wordt geroemd vanwege de ontzagwekkende graphics. Waar veel gameseries langzamerhand minder populair worden, is dat bij Far Cry allesbehalve het geval.

Far Cry 5 overtreft wederom zijn voorgangers en is mateloos populair in de gamecommunity. Je kunt bij Game-key.nl de gamecode kopen die je kunt activeren bij Uplay, het platform van Ubisoft.

Maak je klaar voor een strijd met religieuze extremisten in Far Cry, dat hiermee een uitstapje maakt van de tropische locaties die voorgaande versies veelal kenmerkten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *