Jeugdstation

KIDS | GAMES | TOYS | FILMS

Home /
Leukste kinderspeelgoed voor de zomer
;

Leukste kinderspeelgoed voor de zomer

De zomer staat weer voor de boeg. Heb jij je vakantie al geboekt met het gezin? Waar gaat de reis naartoe? De kans is groot dat je aan een zonnig oord gaat, even lekker bijkomen met de kinderen en met elkaar. En wanneer je met kinderen op vakantie gaat is het uiteraard van belang om […]

kite

De zomer staat weer voor de boeg. Heb jij je vakantie al geboekt met het gezin? Waar gaat de reis naartoe? De kans is groot dat je aan een zonnig oord gaat, even lekker bijkomen met de kinderen en met elkaar.

En wanneer je met kinderen op vakantie gaat is het uiteraard van belang om ervoor te zorgen dat ze wat te doen hebben tijdens de trip. Anders kom je eerder uitgeput thuis in plaats van dat je er een beetje van opknapt.

Daarom hebben we de beste tip voor het beste kinderspeelgoed voor tijdens de zomervakantie.

Matrasvlieger voor kinderen

Ga je naar het strand toe, dan is het van belang om een goede vlieger bij je te hebben voor de kids. Met een vlieger zijn ze uren zoet en ook nog eens lekker actief bezig, wat wil je nog meer als ouder?

De beste vliegers voor kinderen vanaf ongeveer een jaar of acht zijn matrasvliegers. Dit zijn vliegers die een brede vorm hebben en zo wind vangen. Hierdoor vliegen ze bijna altijd en kun je er lang mee vliegeren. Ze bieden altijd uitdaging.

Ook kun je e er leuke stunts mee uitvoeren. Deze vliegers zijn ideaal voor kinderen omdat ze veilig zijn en niet snel kapot gaan. Perfect dus om er eentje mee te nemen in de kofferbak.

Ook een bijkomend voordeel is dat je deze vliegers vrij eenvoudig kunt meenemen omdat ze gewoon in een klein heuptasje passen. Bovendien zien we dat ook vaak de ouders er nog even mee aan de slag gaan! Het perfecte kinderspeelgoed dus voor de zomer voor de hele familie!

Wil je zelf een matrasvlieger kopen? Kijk dan op de site van Kitesurge, de grootste aanbieder van matrasvliegers van Nederland:

https://www.kitesurge.com/nl/shop/powerkite/matrasvlieger/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *