Jeugdstation

KIDS | GAMES | TOYS | FILMS

Home /
Dragonball Super binnenkort volledig in het Engels
;

Dragonball Super binnenkort volledig in het Engels

Voor de die-hard fan van de waanzinnig populaire anime Dragonball hebben we goed nieuws vandaag. Toei Animation is namelijk hard bezig om de nieuwe serie genaamd Dragonball Super volledig in het Engels uit te brengen.

Voor de Engelse versie zijn dezelfde stemacteurs van stal gehaald die de originele Dragonball en Dragonball Z series hebben ingesproken. Zo kun je dus binnenkort ook van de nieuwe afleveringen genieten met de originele stemmen van onder meer Sean Schemmel.

Japan

Op dit moment is Dragonball Super afgelopen en zijn er nog geen nieuwe afleveringen aangekondigd. Wel komt er einde van dit jaar een nieuwe film die zich gaat richten op de oorsprong van de Saiyans.

De gehele serie is overigens al wel in het Japans te kijken en kun je op veel plekken op het web met Engelse ondertiteling vinden. Momenteel zijn de vertalingen hard op gang en is bijna de Tournament of Power arc aangebroken.

Toekomst van Dragonball

Het is nog onduidelijk wat er precies op de planning staat voor Dragonball Super. Wat wel duidelijk is, is dat de serie immens populair is in Japan en de makers aangegeven te hebben dat er wellicht nog een vervolg aan zit te komen. Zeker gezien het ietwat open einde van de serie lijkt ons dit zeker mogelijk.

Tip van de dag: kun je geen genoeg krijgen van Dragonball, ook niet na Super? Volg dan ook de fancomic Dragonball Multiverse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *